JANGAN Klik sini:

Wednesday, January 17, 2007

Selamat kembali ke Kuala Lumpur Cikgu Mok Hang Liew.

Seluruh warga SMK Pusa mengucapkan selamat kembali ke Kuala Lumpur kepada cikgu Mok Hang Liew setelah beliau berkhidmat di sekolah ini lebih kurang 4 tahun bermula 2002 sehingga Disember 2006. Beliau mengajar subjek Kimia dan Sains, serta menjadi guru penasihat Kadet Polis. Sikap beliau yang peramah membuatkan beliau disenangi oleh sesiapa sahaja. Kami mengucapkan jutaan terima kasih kepada cikgu Mok atas khidmat yang beliau curahkan selama ini kepada warga SMK Pusa. Di harapkan di sekolah baru iaitu Sekolah Menengah Kebangsaan Aminuddin Baki beliau tidak akan melupakan sekolah pertama tempat beliau mencurahkan bakti. Jika ada kesempatan, sila lah datang melawat SMK Pusa okay...
Gambar ini diambil semasa Hari terbuka dan Majlis Ramah Tamah Aidilfitri tahun lepas... cikgu Christine, cikgu N.G, dan cikgu Pawa mengambil kesempatan bergambar bersama dengan cikgu Mok Hang Liew.
Seronoknyer dia.... apa yang lawak nya?
Gembira sungguh mereka ni cikgu Mok nak balik ke KL ya.. hehe...jangan marah...gurau aje.. Dari belakang cikgu Christine, Cikgu Terry, Cikgu Moh, cikgu Chien dan Cikgu Chong. Di depan cikgu Liew Siew Fah, cikgu Pawa, Cikgu N.G, Cikgu Mok dan Cikgu Tan.
Gambar kenangan bersama cikgu Mok... seriusnyer wajah cikgu Mok. Walaubagaimana pun, saya ucapkan terima kasih kerana sudi memeriahkan lagi blog ini... ;)

No comments: