JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Wednesday, November 19, 2008

Sesuatu yang tak lucu, tetapi memceriakan hari anda..

Cikgu Saini dan Cikgu Bustari
Cikgu Razuna, Cikgu Jaya dan Cikgu Mohd. Tahih
Puan Nurul Aini, Puan Aini Mondra dan Ustazah Dayang Masni..
Kak Hasnah...
Masa tengah edit gambar ni.. tiba-tiba lagu 'Don't Cha' nyanyian kumpulan Pussycat Dolls keudaraan.. akhirnya di SMK Pusa pun lahirlah 'Pussycat Dolls' atau lebih dikenali sebagai 'Pusak kat Dollah'..yang dianggotai oleh Miss Magdelene Nuli, Cikgu Zoriah, Kak Rohani, Kak hapsah dan Ustazah Mordiah... hehehe.. jangan marah ya..
Cikgu Razuna seorang yang lucu dan ceria.. tidak hairanlah mengapa banyak sangat dialog beliau kat sini.. hehehe.. [Cikgu Razuna, jangan marah ya.. kita gurau-gurau aje :)]
Cikgu Razuna dan Cikgu Ramli.. menjadi mangsa gurauan untuk hari ini hehhe.. harap-harap cikgu Razuna dan Cikgu Ramli tak saman blog ni ya hehehe... (Takut nyer...)
Jangan Ponteng Kelas Tambahan.. Walaupun anda suka sangat cerita kat TV janganlah sesekali ponteng mana-mana kelas nanti kena hukum.. barulah 'ciann...nnn deloooo'..
Tinggal kenangan.. Bekas pengetua SMK Pusa, En. Mahli bin Rosli dan Kak Ani (Jangan marah ya..)
Jangan mare ya Cikgu Awang, En. Tuah dan Cikgu Jaya.. Gurau aje ni hehehe.. sapa marah nanti kena jual hihihh...

1 comment:

Anonymous said...

join us on

http://pusaonline.co.cc
the best saribas discussion board