JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Saturday, October 02, 2010

5S2: Gila-gila bestday.. Aryani & Ariff















3 comments:

Cikgu Bio said...

Bila mengimbas kembali saat gembira sewaktu bersama kelas 5S2 2010.. terasa sungguh merindui saat tersebut :) semoga seandainya ada diantara bekas pelajar 5s2 yg terbaca catatan ini.. harap anda juga buatkan komen ya...

p/s: Kpd bekas pelajar 5S2 2010 yg sedang belajar di Ting.6 sekarang, cikgu minta maaf sgt2 sbb xde masa utk berborak2 mcm dulu.. masing2 busy.. buat yg terbaik, semoga kamu juga akan melanjutkan pelajaran ke Universiti :)

19.09.2011 -----> Isnin

azlin binti abu abdul taip said...

hehe....memg seronoklah msa tu.... that day lah sya tak dpt lupakan dan jamuan kelas selps hbis f5.... rindu sngt2 kat kawan2 n cgu2 d smk pusa... walaupun dah bw haluan masing2... kenangan bersama smsa sekolah tetp d ingatkan... sya brharap suatu hari nanti,kta akan brsua muka kmbli.. miss u all...

Cikgu Bio said...

07/01/2012 sabtu..

Hi Azlin..
Cikgu gembira kamu terbaca catatan yang cikgu tulis.. terima kasih kerana membuat catatan, harap lepas ni ramai lagi bekas pelajar kelas kita mengimbas kembali kenangan dlm blog ni.. buat Azlin, teruskan berusaha dan buat yang terbaik dalam hidup kamu :)

Cikgu Bio