JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Wednesday, July 18, 2012

Anugerah Pelajar Harapan 2011- Abdul Raid Bin Matjeni

Sepatutnya saya dah lama upload video ni tapi baru sekarang saya terjumpa.. Video ni adalah khas buat Abdul Raid Bin Matjeni yang mendapat Anugerah Pelajar Harapan 2011 yang lalu. Sebenarnya video ni yang diguna pakai sewaktu penyampaian Anugerah tersebut tetapi oleh kerana durasi video tersebut terlalu lama, maka video ini tak diperlukan.. tetapi saya tak tahu di mana video yang satu lagi tu (masih ada, cuma x tau kat folder mana.. nanti kalau terjumpa saya akan upload lagi hehehe..) Namun demikian, saya rasa nak share video ni kat blog jugak.. harap Abdul Raid tak marah ya :)

P/S: Abdul Raid kini melanjutkan pelajaran ke Matrikulasi di Labuan.

No comments: