JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Thursday, January 01, 2009

A new day.. Happy New Year 2009!


Happy New Year 2009!
"Saya ingin mengucapkan selamat menyambut tahun 2009, semoga tahun ini akan memberikan kita pengertian baru dalam hidup.. Inilah saatnya kita meraikan sekali lagi kejayaan serta meraih lebih banyak lagi peluang dalam hidup kita.. Tanyalah pada diri kita apakah yang kita mahukan dalam hidup ini? Sekiranya kita mahukan kegembiraan.. maka kegembiraanlah yang akan kita perolehi, jika kita mahukan lebih kejayaan dalam hidup, maka kejayaanlah yang bakal muncul dalam hidup kita dan jika kita mahukan perubahan positif dalam hidup kita.. maka kita perlu berubah agar apa yang kita inginkan akan kita kecapi.. percaya pada diri sendiri dan sayangi diri kita sendiri merupakan kunci kejayaan dalam hidup.. dan yang paling penting selalu ceria setiap hari.."

..salam sayang dari:

Cikgu Bio a.k.a Cikgu Terry Anak Baba

No comments: