JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Thursday, September 16, 2010

SMS Hari Guru 2010..

SMS Hari Guru ni terlalu berharga buat diriku.. sehingga aku tak sanggup untuk men'delete' dalam handphone usangku.. namun, memorinya tidak begitu mengizinkan untuk aku terus menyimpannya.. namun aku punyai pilihan lain..iaitu menyimpannya dalam blog, agar ia terus berkekalan dan bukannya untuk aku menunjuk-nunjuk.. semoga sesiapa saja yang membaca SMS ini akan memahami mengapa ia begitu bernilai sekali buatku.. terima kasih kerana mengirimkan untuk ku..

"Selamat Hari Guru..",

Raemah
16-May-2010
06:38:55am

"Salam. Selamat menyambut hari guru.. 'guru pembina negara bangsa'..."
5E Salim
16-May-2010
06:59:46 am

"They say we lazy, i say we work like crazy..
They say we arrive late, i say we go back late..
They say we r not good teachers, i say..why don't YOU become a teacher,
but hear this..
being a teacher means we have to give more and expect the least..
WELL DONE TEACHERS!
YOU deserve the best. Only God can repay ALL ur deeds.."
Cikgu Zarmilia Rahim
16-May-2010
08:07:07am

"Salam.. Cikgu, slmt hr guru. M0ga ckgu sht slalu.."
Zuhairi ab0i.
16-May-2010
08:13:22am

"Hapi teacher's day!"
Cikgu Chien Kai Hing.
16-May-2010
08:54:23am

"M0wnink sir.. hepy tchr's day.. Trma ksh ats bmbgn n tunjk ajar mu sbg guRU yg tlh m'didik ku dlu. Thanks a l0t.. Smga drmu bhgia slalu.."
FrOm N0rsiQin..
5A-07
16-May-2010
08:57:06am

"Selamat Hari Guru"
Wynn.
16-May-2010
09:58:52am

"Apakah cita-cita anda sebelum menjadi guru?
Mejistret?
Loyar?
Enjiniar?
Anda menyesal jadi guru?
Cuba lihat, ada tak loyar yang sanggup pakai topi arkitek?
Ada tak mejistret yg brani sarung kot doktor?
Tapi guru adalah SEMUA itu..
Kita la doktor bila budak sakit, loyar bila parents soal,
mejistret bila budak bergaduh. Hatta security guard & AHLI NUJUM pun kita! Semalam pulak jadi tukang kebun, gotong royong perdana.. Oleh itu, banggalah jadi cikgu. SELAMAT HARI GURU."
Cikgu Angelia Tan.
16-May-2010
10:13:14 am

"Mak cakap CIKGU tu macam maggie, makanan rutin time susah. Ayah cakap CIKGU tu macam D'Seekers menakutkan.Atuk cakap CIKGU tu macam Astro, macam2 ada..tapi bagi saya, CIKGU macam L'OREAL.., kerana dirimu begitu berharga.. SELAMAT HARI GURU"
Cikgu Hamidah.
16-May-2010
10:13:39am

"happy teacher's day to all my teachers.. without u maybe i not success person in the world.. from azmil@syawmil"
16-May-2010
11:19:42am

"..'Guru' bagaikan NTV7 kerana CERIA SELALU..
'Guru' juga kadang kala seperti TV3 kerana MENJADI INSPIRASI HIDUPKU..
yang pasti 'Guru' juga bagaikan TV9 DEKAT dihati.. dan yang paling penting 'Guru' juga bagaikan PACKAGE ASTRO kerana MACAM-MACAM ADA..' SELAMAT HARI GURU''
Wedy.
16-May-2010
12:00:12pm

"Hey ckgu,cmat ary guru ckgu,. makceh atas !lmu yg pnah ckgu bg kat kami, n makceh bb sudi layan karenaH kami dulu, tq ckgu, "
nazRah,
ex s2dnt 5s1 09
16-May-2010
12:34:47 pm

"HaPpy teacher's day.."
Ellien 5S1 09
16-May-2010
02:32:45 pm

"HAPPY TEACHER'S DAY" trima kasih d atas ilmu yg cikgu curahkn slama mengajar sy dlok, tanpa ckgu, siapalah sy utk berada di UiTM 2k. Makseh byk2 cikgu, u r da best.."
Siti Fezlina
16-May-2010
02:48:43 pm

"Selamat Hari Guru"
Rahim
16-May-2010
08:38:35am

"Selamat Hari Guru"
Stephen.
16-May-2010
08:53:44pm

"Selamat Hari Guru"
Monica.
16-May-2010
09:12:43pm

"HAPPY TEACHER'S DAY!"
Chong Yoke Peng.
16-May-2010
10:04:19pm

"Selamat menyambut Hari Guru"
Indai Imba.
17-May-2010
09:30:14pm

"Apa kbr ktk ckg? sya bks pljr 5S2 spm 09. trmak ksih! brkat doa dan usaha ckg biology sya lulus wlupun sblm tuk ggal."
Anonymous 014882xxxx
24-May-2010
07:31:17pm

"Smt hari guru.Sory lambat ucap. Semoga panjang umur dan d murahkan rezeki."
Azizi 5E04
25-May-2010
10:46:29pm

"Slmt mlm, cikgu.. Suliana nie.. msh knl tak?? sy jz nk ucapkn SLMT HR GURU.. Srry sbb lmbt sngt wish kt cikgu.. sy hrp cikgu chat n hepi slalu.."
Suliana.
26-May-2010
07:29:08pm





No comments: