JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Wednesday, March 06, 2013

Karnival Apresiasi Kerjaya dan Majlis Pelancaran Tabung Amal Pendidikan PIBGSMK Pusa akan mengadakan Karnival Apresiasi Kerjaya & Majlis Pelancaran Tabung Amal Pendidikan PIBG pada 7 Mac 2013 di Dewan Tandang Sari, di bawah Sarana Ibu Bapa dan Sarana Sekolah, Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia2013-2025 yang akan disempurnakan oleh YB Dr. Hj Razali Bin Haji Gapor, ADUN N 24 Beting Maro. Bertemakan "Anak Nadi Aspirasi Kita" Pendidikan Anak Tanggungjawab Bersama.

Pelbagai acara dijalankan sepanjang Karnival dilangsungkan, antaranya taklimat oleh Baitumal Cawangan Sri Aman, taklimat UiTM, taklimat PTPTN, KPDNKK dan banyak lagi. Turut dimeriahkan pertandingan karaoke dan gerai-gerai jualan oleh kelab dan persatuan.

Semua diminta hadir untuk sama-sama memeriahkan acara tersebut. Jumpa di sana...

1 comment:

Sunduvan said...

Usaha yang baik dan bermanfaat untuk sekolah. Semoga usaha seperti ini berterusan dan mendapat kerjasama dan sambutan yang baik