JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Tuesday, August 12, 2014

Bila Tahun Baru di sambut pada bulan Ogos.. #throwbacktime


Haha.. jangan marah ya.. blog ni betul-betul dah usang sebab tuannya terlalu 'busy' untuk mengupdate blog ni. Alasan mudah adalah blog ni dah tak relevan sebab ramai lebih suka guna FB. Namun, tiba-tiba saya mula merindui blog ni.. dengan bersusah payah untuk memasuki semula blog ni (sebab terlampau lama dah tak update, system ni banyak kerenah pula.. minta itu ini.. nasib baik akhirnya dapat buka..)
 
Rasanya ramai yang dah melupakan blog ni.. so takde rasa tertekan untuk membuat pengisian.. tengok saja entry kali ini.. haha.. langsung takde peraturan..
 
Apa2pun, untuk pengunjung 'setia' blog ni.. terima lah keadaan blog ni.. saya belum bersedia nak tukar paparan yang lebih menarik lagi..
 
Salam saying buat semua..
 
Cikgu Terry.

No comments: