JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Thursday, December 24, 2009

Congratulation To Hidayat Bt Salleh & Joey Lim For Getting Straight A's In PMR 2009!

Seluruh warga SMK Pusa mengucapkan TAHNIAH buat Hidayat Binti Salleh dan Joey Lim kerana mendapat keputusan yang cemerlang dalam PMR 2009. Keputusan PMR yang diumumkan hari ini (24 Dis 2009) sekali lagi memberi harapan buat SMK Pusa agar meneruskan perjuangan terutama dikalangan pendidik SMK Pusa. Hidayat Binti Salleh mendapat 8A manakala Joey mendapat 7A.

Dr. Hajjah Norisah Bt Suhaili, Pengetua SMK Pusa turut melahirkan rasa gembira beliau berkata, "Congratulation to Hidayat n Joey for getting straight A's in your PMR! You make us proud! SMK Pusa Progresif. Insyaallah better result next year."

Buat Hidayat & Joey.. tahniah kerana membuat SMK Pusa terus berbangga! Buat pelajar-pelajar yang lain, jangan berputus asa dan berusaha lagi nanti.. :)

1 comment:

Anonymous said...

tahniah!!!

En. Jackson