JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Wednesday, December 16, 2009

Maktab Rendah Sains Mara Betong (MRSM)

MRSM Betong yang terletak lebih kurang 11 kilometer perjalanan melalui darat daripada Bandar Betong baru beberapa bulan siap sepenuhnya. MRSM Betong berjiran dengan SM Teknik Betong, SMK Datuk Patinggi Kedit Betong dan juga Hospital Betong.
Ia juga terletak lebih kurang 251 kilometer atau lebih kurang 4 jam perjalanan melalui darat daripada Bandaraya Kuching. Manakala dari Bandar Sibu, perjalanan ke MRSM Betong mengambil masa lebih kurang 3 jam dan daripada Bandar Sri Aman lebih kurang 1 jam perjalanan. Daripada Sarikei pula mengambil masa lebih kurang 2 jam.

MRSM Betong merupakan MRSM ke dua di Negeri Sarawak dan ia berada di dalam Bahagian Betong. Untuk menghubungi MRSM Betong, sila hubungi 083-471 652.MRSM Betong

Gambar:
Wynn (Astana pengerindu)

No comments: