JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Wednesday, May 14, 2008

Anak-anak Ku...

Ini merupakan anak-anak ku.. mereka adalah pelajar aliran sains tingkatan 4A. Menjadi guru tingkatan untuk kelas 4A merupakan satu kebanggaan kerana mereka bukan saja mendengar kata malah semua mereka sangat baik... Dari kiri: Nazirul, Mohd. Faizal, Mohd. Almirul, Ridzuan, Mohd. Razif (Dah berpindah ke SM Teknik, Betong) Mohd. Azrin, Syawal, Izzul, Ezhan Shafiq Ismail dan Nazri..
Ini pula puteri 4A.. walaupun 'nakal' tapi mereka ni pendiam sangat2 dan juga pemalu... Dari kiri: Sh. Ira Ratna, Dyg. Salbiah, Khairunnisa D, Shafiah, Dyg. Zaimah, Nazliah, Norfazila, Khairunnisa S, Khairun Nazrah, Salwana dan yang bagi tanda 'peace' tu Adibah.... yang bersembunyi kat belakang tu Connie Kho (Pemalu orangnya..) dan Goh Sheak Lee... Inilah potret keluarga 4A..

No comments: