JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Monday, May 19, 2008

En. Khairul Amir Bin Mohammad.

En. Khairul Amir Bin Mohammad.
Sudah pasti ramai warga SMK Pusa perasaan kewujudan pembantu makmal komputer SMK Pusa yang baru. Beliau adalah Encik Khairul Amir bin Mohammad berasal dari Alor Setar, Kedah dan baru berumur 22 tahun serta masih bujang. Belaiu merupakan lulusan daripada POLIMAS, Jitra Kedah dalam bidang Teknology maklumat. Beliau mula berkhidmat di SMK Pusa awal Januari 2008.
" SMK Pusa adalah satu tempat menarik untuk saya mengenal erti kehidupan bekerja. Walaupun agak pendalaman, ia masih satu tempat yang menarik untuk saya tinggal dan bekerja. Kakitangan disini kebanyakkan ramah dan baik membuatkan saya selesa disini. Saya juga berpeluang untuk menyelami budaya orang," Katanya serba sedikit tentang SMK Pusa.
Beliau turut menghasilkan website khas buat SMK Pusa dan sekiranya anda berminat untuk melayari website tersebut, sila layari:
http://www.smkpusa.co.cc
En. Jublee, En. Amir dan Cikgu Jaya semasa majlis perpisahan Cikgu Hj. Ossen yang lalu.

No comments: