JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Wednesday, May 16, 2012

Hari Guru 2012: Ringkas tetapi penuh bermakna..

16 Mei 2012 SMK Pusa. Sambutan Hari Guru di sambut serba ringkas oleh guru-guru SMK Pusa di dewan Tandang Sari. Tidak seperti tahun-tahun sebelum ini, sambutan kali ini sekadar mendengar ucapan, bacaan perutusan, nyanyian lagu hari guru dan penyampaian sijil penghargaan. Ini adalah kerana hari guru pada tahun ini jatuh ketika peperiksaan pertengahan tahun sedang dijalankan maka SMK Pusa berhasrat untuk membuat sambutan khas selepas cuti pertengahan tahun nanti.Kebetulan pula ramai guru yang sedang berkursus dan menghadiri taklimat SPR pada minggu ini. Walaubagaimana pun, sambutan ringkas ini penuh bermakna sekali kerana Dr. Hajjah Norisah Binti Hj. Suhaili bakal menghadiri Majlis Anugerah Kecemerlangan Sekolah, Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2011 yang akan berlangsung di PWTC, KL pada 17 Mei 2012. Ini merupakan berita yang amat mengembirakan buat semua warga SMK Pusa.
P.s: Ucapan penuh Dr. Hajjah Norisah akan diupload nanti.
Selamat Hari guru.. :)

No comments: