JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Wednesday, May 16, 2012

SMK Pusa menerima Anugerah Sekolah Cemerlang dalam kategori sekolah yang berjaya menunjukkan peningkatan gred purata sekolah (GPS) dalam sekurang-kurangnya 10%.

"Dimaklumkan KPM akan mengadakan Majlis Anugerah Kecemerlangan sekolah peperiksaan sijil pelajaran Malaysia (SPM) 2011 bertujuan memberi penghargaan kepada sekolah yang telah berjaya mencapai kejayaan dalam peperiksaan SPM 2011 berdasarkan terma yang telah ditetapkan Kementerian Pelajaran Malaysia . Sehubungan itu, sekolah tuan telah dipilih untuk menerima Anugerah sebagai sekolah cemerlang dalam kategori sekolah yang berjaya menunjukkan peningkatan gred purata sekolah sekurang-kurangnya 10%. Pihak Lembaga Peperiksaan selaku urusetia mengucapkan setinggi-tinggi tahniah atas kejayaan sekolah tuan dalam peperiksaan tersebut.." 

Sempena kejayaan SMK Pusa mencapai peningkatan SPM 2011.

No comments: