JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Friday, October 03, 2008

Majlis berbuka puasa.

SMK Pusa telah menganjurkan majlis berbuka puasa untuk semua guru dan staff sokongan pada 24hb September 2008. Majlis yang ringkas tetapi cukup bermakna kerana inilah saatnya guru-guru serta staff sokongan sama-sama berbuka puasa. Malah majlis ini turut diadakan seiringan dengan majlis perpisahan Kak Laila binti Pawi yang berpindah ke SK Empelam, Engkelili Sri Aman.
Yea..yea.. dah nak pukul 6:34pm lah.. dah nak baca doa.. pas ni bolehlah berbuka... lapar lah..Pilih..pilih mana satu.. Ha.. Kak Hana dan Cikgu Zuraidah leka memilih makanan kesukaan masing-masing.. Cikgu Azhar dan cikgu Razuna.. Kak Nah sempat senyum manis gitu.. hehehe.. Kak Hana menunjukkan bubur yang manis lagi lemak berkrim hehehe.. Kak Hapsah dan Nurul pun berminat dengan kuih sampan.. jangan segan.. sila-sila... Cik Fiona juga menyukai bubur manis.. Cik Hamida dan Cik Robaini.. Jangan terperanjat Kak.. sila-sila.. Madam Pawa dan Miss Tan. Adik-adik kecil turut sama hadir.. Selamat Menjamu selera.. Cikgu Bryan Ebe..Ustaz Lokman.
Antara hidangan yang membangkitkan selera..terutama bila berpuasa..Emm.. sedapnyer..Kari nenas..

1 comment:

kamil said...

terry, sedapnyer makanan..pos sikit kat situk..huhu...