JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Sunday, October 26, 2008

Wajah-wajah ceria sekitar Majlis Ramah-Tamah Aidilfitri.

Norfadila (4B) bersama kawan baiknya.. sama cantik dan meriah nyer....
Majlis Ramah-Tamah Aidilfitri telah berlangsung dengan meriahnya pada 25 Oktober 2008. Majlis ini berkonsepkan zairah menzairahi dari kelas ke kelas berlangsung dalam suasana penuh kemeriahan apabila semua pelajar bertungkus-lumus dalam menjayakan majlis ini. Selain membuatkan semua pelajar bergembira, ia turut membuatkan pelajar saling bekerjasama dalam menyediakan makanan dan menghias kelas. Malah sambutan seperti ini mengalakkan integrasi antara pelajar. (Saya akan meng'upload' gambar sepanjang Majlis ini dari masa ke semasa, diharapkan anda semua bersabar ya...)
Syawal dan Khairunnisa (4A) sedondon.. pakai baju warna hijau..
Madam Pawa dan anak-anaknya..
Setelah penat melayan tetamu.. berehat sambil mengambil kenangan..
Amboi-amboi mesranya.. dua sahabat baik ini tidak ketinggalan dalam memeriahkan sambutan hari raya..
Majlis Ramah-Tamah Aidilfitri ini bukan saja membuatkan pelajar berseronok sahaja malah ia turut mengintergasikan pelbagai kaum di sekolah ini..
Mohd. Herwan dan Mohd. Salbia dari kelas 5B menziarahi rakan-rakan mereka dari kelas yang lain pula..
Pakcik Kenit @ En. Hazami juga turut memeriahkan suasana Majlis Hari Raya..
Cikgu Saini sambil 'pose' garang sebab diganggu ketika makan..Ewah..ewah.. Dayang Hajijah dari kelas 5C bergaya sakan nampaknya..

No comments: