JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Saturday, July 17, 2010

Guru Inspirasi Pilihan Pelajar SMK Pusa 2010: Tahniah En. Mohd. Helmi, Cik Josephine, En. Rusman & Puan Laila Zurina.

Pencarian Guru Inspirasi Pilihan Pelajar SMK Pusa diteruskan lagi pada tahun ini. Pelajar diberi peluang untuk mengundi guru mengikut 2 kategori iaitu sesi pagi dan petang. 5 undian tertinggi kemudiannya akan disaring sekali lagi dimana pada kali ini undian tertinggi akan menentukan Guru Inspirasi tersebut.

Jika pada tahun yang lalu, Cikgu Bohri bin Saili, Dr. Hajjah Norisah Binti Suhaili, Puan Kelia dan Cikgu Mohd. Fairus telah menjadi pilihan pelajar bagi kategori sesi pagi dan petang. Manakala pada tahun ini Cikgu Mohd. Helmi dan Cik Josephine telah terpilih menjadi Guru Inspirasi Pilihan Pelajar sesi Pagi 2010. Sesi petang pula, Guru Inspirasi Pilihan Pelajar menjadi milik Cikgu Rusman dan Cikgu Laila Zurina. Tahniah diucapkan buat mereka!
Cikgu Saini Bakar mengumumkan Guru Inspirasi Pilihan Pelajar 2010.
Cikgu Rusman
Cikgu Laila Zurina
Cikgu Josephine
Cikgu Mohd. Helmi
Guru Inspirasi Pilihan Pelajar SMK Pusa 2010

No comments: