JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Monday, July 05, 2010

Hari kedua sukan.. 2 Julai 2010

JUMAAT, 2 JULAI 2010 – Kejohanan balapan dan padang sudah memasuki hari kedua menyaksikan perlawanan sengit diantara rumah Utarid dan marikh yang dibezakan hanya 1 markah sahaja. Utarid memungut 345 markah manakala Marikh pula 344 markah. Utarid mendahului dengan 16 emas, 14 perak dan 16 gangsa. Marikh cuma memperolehi 14 emas, 18 perak dan 16 gangsa. Mungkinkah Marikh akan bangkit esok? Atau mungkinkah rumah lain akan memecut disaat-saat akhir dan merampas gelaran juara? Semuanya pasti terjawab esok.

Walaupun pada hari kedua hujan turun dengan agak lebat namun atlet tidak berputus asa untuk mendapatkan pingat serta markah buat rumah masing-masing. Tahniah buat semua pemenang. Diharapkan anda semua akan terus berusaha. Buat semua rumah sukan yang bertanding, teruskan perjuangan. Selamat maju jaya!
No comments: