JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Monday, July 05, 2010

Siapakah Juara?

TEMPAT PERTAMA:

Rumah yang menjuarai kejohanan balapan dan padang kali ini akan memenangi percutian ke Bali selama 7 hari 6 malam, tiket penerbangan percuma serta wang tunai 1 juta rupiah untuk anda berbelanja. Pengurus rumah sukan pula akan membawa balik sebuah kereta Vios serta baucher minyak percuma setahun.

TEMPAT KEDUA:

Naib johan pula akan memenangi percutian ke Phuket, Thailand selama 3 hari 2 malam serta tiket penerbangan percuma. Pengurus rumah sukan yang menang akan membawa sebuah kereta Proton Saga dan baucher minyak percuma selama 6 bulan.

TEMPAT KETIGA:

Tempat ketiga akan memenangi percutian ke Bukit Saban selama 2 hari 1 malam. Pengangkutan disediakan. Pengurus rumah sukan yang menang akan membawa pulang sebuah motosikal Modenas.

TEMPAT KEEMPAT & KELIMA:

Pemenang tempat keempat dan kelima pula memenangi percutian di SMK Pusa setengah hari sahaja. Pengurus rumah akan membawa pulang sebuah basikal BMX (Sila tuntut di kedai)

*** Sekadar untuk gurauan sahaja. Semua adalah pemenang, tiada yang mengalah!


No comments: