JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Tuesday, April 24, 2007

Semua pelajar SMK Pusa dialu-alukan menyertai Pertandingan merekacipta kad Ucapan sempena Perayaan Hari Guru 2007.

PENGUMUMAN PENTING.
Bersempenaan perayaan Hari Guru pada 16 Mei 2007, semua pelajar dialu-alukan untuk menyertai pertandingan merekacipta Kad Hari Guru. Anda bebas menggunakan apa saja bahan samada bahan terbuang seperti kotak, suratkhabar, majalah, tumbuhan, tin aluminium, bungkusan makanan malah cebisan kain sekali pun asalkan kad anda menarik, kreatif dan cantik.
Anda perlu mendapatkan borang penyertaan daripada Kelab Penerbitan mulai 25 April 2007 dan tarikh tutup penyertaan adalah: 4 Mei 2007. Bayaran sebanyak RM0.20 akan dikenakan bagi setiap penyertaan. Anda boleh menghantar penyertaan sebanyak yang anda mahu.
Hadiah menarik menanti anda, untuk keterangan lanjut sila lihat notis yang akan kami lekatkan dalam waktu terdekat ini. Pastikan anda menyertainya.. Manalah tahu anda mungkin peserta bertuah itu.

No comments: