JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Thursday, July 26, 2007

MAJLIS PENYAMPAIAN HADIAH PELAJAR CEMERLANG YAYASAN SARAWAK.

Oleh: Nurul Izni Kamilah bt Hj. Ossen.

BETONG, Rabu-Majlis Penyampaian Hadiah Pelajar Cemerlang Yayasan Sarawak 2007 telah berlangsung di Dewan Panglima Rentap, Betong. Majlis ini berlangsung pada 18 April 2007. majlis ini dirasmikan oleh YB Datuk Patinggi Tan Sri Dr.Alfred Jabu anak Numpang iaitu Timbalan Ketua Menteri dan Menteri Pembangunan Infrastruktur dan Perhubungan dan Menteri Pembangunan Luar Bandar Sarawak. Majlis ini berlangsung kira-kira pada pukul 10.00 pagi. Upacara pembukaan dimulakan dengan bacaan doa.
Selepas itu, upacara perasmian dimulakan oleh YB. Dalam upacara perasmian, beliau berharap pada masa akan datang, banyak lagi pelajar yang mendpat keputusan cemerlang dalam peperiksaan awam seperti UPSR, PMR, SPM dan STPM. Seorang pelajar SMK Pusa telah menerima Hadiah Pelajar Cemerlang bagi kategori PMR. Pelajar tersebut adalah Nurul Izni kamilah binti Haji Ossen.
Selepas ucapan perasmian, upacara penyampaian hadiah pun dimulakan . Selapas itu, sesi bergambar dimulakan. Semua pelajar berasa gembira kerana mendapat hadiah daripada Yayasan Sarawak.

No comments: