JANGAN Klik sini:

Sticky notes:

Ingin mengiklankan perkhidmatan atau promosikan kolej anda di majalah Sekolah Tandang Sari SMK Pusa?

MURAH... BERMULA DARI RM100++

Sekiranya terdapat kolej swasta atau sesiapa sahaja yang ingin mengiklankan iklan anda dalam majalah sekolah Tandang Sari, anda boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke
qkx7254@hotmail.com atau SMS: 013-8122471 (Cikgu Terry), saya akan memberikan butiran lengkap cara untuk mengiklankan iklan anda. Jutaan terima kasih saya ucapkan.. :)


Thursday, July 26, 2007

PROGRAM MOTIVASI TINGKATAN TIGA

SMK Pusa, 18 April - Semua pelajar Tingkatan Tiga SMK Pusa telah menyertai Program Motivasi yang dikhaskan untuk mereka. Program ini antara lain bertujuan untuk meningkatkan perasaan ingin belajar dan membuang sikap negatif dalam diri pelajar agar dapat memperoleh keputusan yang cemerlang dalam PMR 2007.
Program motivasi ini sememangnya satu usaha yang murni memandangkan ramai pelajar yang bakal menduduki peperiksaan PMR belum lagi bersedia sepenuhnya. Dengan adanya program seperti ini maka akan lebih ramai lagi para pelajar menyedari tujuan dan matlamat mereka untuk datang ke sekolah.
Sepanjang program ini dijalankan pelajar sememangnya melibatkan diri mereka sepenuhnya dan ramai diantara mereka melahirkan perasaan gembira dan berkobar-kobar setelah selesai program motivasi ini. Diharapkan keputusan PMR akan lebih baik tahun ini.

No comments: